Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Conveni entre el Casal de la Gent Gran i l'Ajuntament per a l'organització d'activitats

12 de febrer de 2020L’administració municipal farà una aportació econòmica de 11.630 euros.

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i el Casal de la Gent Gran han renovat el conveni anual de col·laboració per a la realització d'activitats d'interès per al col·lectiu i per a la vida cultural i associativa de la vila.

 

L’alcalde, Oriol Lozano, i la regidora de Gent Gran, Patricia Freire, han acompanyat al president del Casal de la Gent Gran, Jaume Ventura, durant la signatura del conveni al Saló de Plens de l’Ajuntament. Lozano considera que "des del Casal de la Gent Gran sempre estan disposats a col·laborar amb l'Ajuntament per a l'organització de moltes activitats que van més enllà de les enfocades a la gent gran, com el Pati Lúdic de Nadal, la Cavalcada de Reis Mags...”

 

Jaume Ventura ha explicat que: “Nosaltres, com a entitat, generem molt pocs ingressos i gràcies a l’aportació de l’Ajuntament podem tirar endavant les activitats que tenim programades”.

 

Activitats

El pacte regula que l'Ajuntament aporta enguany 11.630€ a l'entitat per a la gestió quotidiana del Casal de la Gent Gran i la realització d'activitats d'interès mutu. Les activitats detallades al conveni, amb el compromís del Casal de dur-les a terme, són els balls de saló quinzenals, el taller de ball en línia setmanal, les activitats relacionals del Casal, viatges i excursions, participació en festes populars com el Carnestoltes, les revetlles de Cap d'Any i de Sant Joan, el Vermut de Festa Major i la Castanyada. A banda, s'hi inclouen xerrades, tallers i altres esdeveniments d'interès per a la gent gran.

 

Aquestes activitats es coordinaran mensualment entre la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament i la Junta de l’Associació i es plantejarà un Pla d’Activitats Anual. En aquestes reunions de coordinació també es fixaran les noves activitats i recursos que pugui facilitar l’Ajuntament, ja sigui per part del servei de referència o d’altres serveis, les quals no estiguin descrites a la relació anterior.

 


Imatges relacionades

  • Conveni amb el Casal de la Gent Gran. Jaume Ventura, Oriol Lozano i Patricia Freire

    Conveni amb el Casal de la Gent Gran. Jaume Ventura, Oriol Lozano i Patricia Freire

  • Conveni amb el Casal de la Gent Gran

    Conveni amb el Casal de la Gent Gran