Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Residencial Palau i l'Ajuntament demana a la Generalitat la desinfecció de la residència de la 3ª edat de Palau-solità i Plegamans

6 d'abril de 2020L'objectiu de la mesura és lluitar contra el contagi per la Covid-19

 

La Residència de la 3ª Edat de Palau-solità i Plegamans, conjuntament amb l'Ajuntament, ha demanat al Departament de Treball, Afers socials i Família la desinfecció interior de d'aquestes instal·lacions. En concret , se sol·licita que es prenguin les mesures per poder desinfectar la residència amb urgència per lluitar contra el contagi per la Covid-19.

 

L'Ajuntament considera que s‘està vivint una situació molt preocupant a l’entorn la residència i de les famílies de les persones que hi viuen. El consistori afegeix que des de l'Ajuntament s’ha incrementat i intensificat les mesures de neteja dels exteriors de diferents edificis de la vila i també de la de la residència. Tot i això, es considera que ara cal actuar en la seva desinfecció interior amb urgència i amb la màxima efectivitat.

 

Segons les dades proporcionades per l’Observatori comarcal, basades en les dades consolidades del Departament de Salut, a  30 de març, hi havia 2.559 casos positius de Coronavirus a la comarca Vallès Occidental. La comarca concentra el 16% dels casos diagnosticats a Catalunya.

 

Per tot això se sol·liciten a la Generalitat que es mobilitzin els efectius i recursos disponibles per, de manera urgent, poder procedir a la desinfecció de Residencial Palau. L'edifici disposa d'una superfície total 6000m2, repartits en 5 plantes.


Imatges relacionades

  • Residencial Palau

    Residencial Palau