Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

COMUNICAT DEL DEPARTAMENT DE SALUT SOBRE RESIDENCIAL PALAU

15 d'abril de 2020DEPARTAMENT DE SALUTActuacions sanitàries al centre Residencial Palau de Palau-solità i Plegamans

El Departament de Salut està fent un seguiment exhaustiu i diari de la residència de gent gran Residencial Palau de Palau-solità i Plegamans, on actualment viuen 106 persones grans. Des de l’inici de l’aparició de casos amb simptomatologia COVID-19, i a través de l’Equip d’Atenció Primària (EAP), s’ha designat un metge i una infermera que es desplacen diàriament a la residència per fer l’atenció residencial i realitzar un informe diari de les incidències. Aquest equip treballa conjuntament amb els serveis mèdics del mateix centre.  

 

Des de finals de març es va aconsellar fer un aïllament preventiu dels contactes i, a principis d’abril, es van començar a fer les primeres proves PCR als residents amb simptomatologia.

 

En tot moment s’han seguit els criteris d’aïllament, sectorització i protecció que s’indiquen des de Salut Pública i que supervisa l’EAP. També s’aïllen els professionals simptomàtics o per contacte i es fa una desinfecció del centre. Cal recordar que aquesta residència disposa d’una planta dotada d’oxigen.

Tot i les mesures i davant l’aparició de nous casos, per aconseguir una millor sectorització, la setmana passada es va fer la prova PCR a 61 residents asimptomàtics i aquest mateix dilluns s’han acabat de fer les proves a la resta de residents, així com a tots els treballadors.

 

Totes aquestes mesures han d’ajudar a monitorar millor la situació de la residència i oferir una atenció més acurada. El Departament de Salut seguirà supervisant i donant suport al centre, per tal de vetllar per l’aplicació correcta de tots els procediments que es portin a terme.

 

Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Palau-solità i Plegamans, a 15 d'abril de 2020


Imatges relacionades

  • Comunicat Departament de Salut

    Comunicat Departament de Salut