Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

L'Ajuntament ret homenatge a les persones de més de 90 anys del municipi

28 de juliol de 2009La regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat, avui dimarts dia 28 de juliol, un acte commemoratiu per retre homenatge a les persones de més de 90 anys del municipi.

 

L'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, acompanyada de la regidora de Gent Gran Carme Rubí i el regidor de Gestió Ambiental Ivan Costa, han lliurat un diploma als 26 avis i avies del municipi que tenien més de 90 anys. A banda del diploma, l'Alcaldessa ha repartit als assistents una alzina en miniatura. “Hem pensat que l'Alzina era la millor manera de simbolitzar la trajectòria tant important que han tingut aquestes persones” ha apuntat Mercè Pla, qui ha afegit que “sense l'esforç i la tenacitat d'ells, nosaltres no seríem on som”.

 

L'Alcaldessa ha fet un esment especial a Carmen Comas Alexandre qui amb 101 anys és l'avia més gran del municipi.

 

Des de la regidoria de Gent Gran és previst que l'homenatge a les persones que compleixin 90 anys del municipi es reparteixi cada any. “És tot un orgull poder arribar a l'edat de 90 anys i per tant es mereixen un digne reconeixement” apunta la Regidora Carme Rubí.

 


Imatges relacionades

  • Festa 90 aniversari gent gran

    Festa 90 aniversari gent gran

  • Festa 90 aniversari gent gran  2

    Festa 90 aniversari gent gran 2