Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

L’Ajuntament i el Centre Cultural Andalús de la vila, premiats per la Federació Andalusa de Comunitats

12 d'abril de 2013L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i al Centre Cultural Andalús de la vila han rebut un premi de la Federació Andalusa de Comunitats (FAC) per l’organització del 1r Encontre Juvenil de Centres Culturals Andalusos, que va tenir lloc el passat mes d’octubre a Palau-solità i Plegamans. Aquella cita va ser organitzada per la secció jove del Centre Cultural Andalús de la vila junt amb la regidoria de Cultura del consistori. Van assistir-hi representants de centres culturals andalusos de diversos punts de Catalunya i de la resta de l’Estat Espanyol, que van participar en diversos actes culturals, actuacions, sortides, tallers i xerrades.

 

A l’acte de lliurament dels premis, celebrat a la Casa del Mar de Barcelona el passat mes de març, hi van assistir Miquel Rovira, regidor de Cultura de l’Ajuntament en nom del consistori i representants del Centre Cultural Andalús de Palau-solità i Plegamans. Miquel Rovira va agrair el premi rebut i va felicitar “els membres del Centre Cultural Andalús per la seva implicació activa en la vida cultural del municipi i per la participació en múltiples actes culturals i festius de la vila”. Per a Rovira, “és enriquidor per al municipi que realitzin tota mena d’activitats amb arrels en la cultura andalusa alhora que treballen per la integració i a la cohesió social”.

 

La Federació Andalusa de Comunitats lliura aquests premis en reconeixement a les entitats, persones i institucions que consideren que fan un bon treball pel bé de la societat i de la cultura.


Imatges relacionades

  • Els representants de l'Ajuntament i del Centre Cultural Andalús de Palau-solità i Plegamans, amb altres premiats

    Els representants de l'Ajuntament i del Centre Cultural Andalús de Palau-solità i Plegamans, amb altres premiats

  • Miquel Rovira agraeix el premi en nom del consistori

    Miquel Rovira agraeix el premi en nom del consistori

Enllaços relacionats