Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Lilly Story, rondallaire australiana, explica relats a joves del municipi

25 d'octubre de 2013Uns 190 estudiants de 3r i 4t d'ESO i de 1r de Batxillerat dels instituts Marinada i Ramon Casas i Carbó, han omplert aquest migdia el Teatre de la Vila per escoltar els relats de Lilly Story, una rondallaire australiana que participa enguany al Un Munt de Mots, el 4t Festival de Narració Oral de Barcelona. Palau-solità i Plegamans ha format així part del circuit d'aquest festival.

 

Lilly Story, amb un atrezzo format únicament per les banderes d'Austràlia i del poble aborigen d'aquest país, ha narrat contes i històries de diverses tradicions culturals que conviuen a la gran illa que es troba als nostres antípodes. Ho ha fet en anglès i també en castellà malgrat que no domina completament aquest segon idioma. Els seus relats, agrupats sota el títol Petons i bruixes, han despertat l'atenció i les emocions de bona part de l'auditori.

 

Ha compartit amb el públic contes i històries de tradició anglosaxona, d'altres cultures que conviuen a Austràlia i de la tradició oral aborigen. I és que Lilly Story ha conviscut amb aquest poble i ha rebut el seu permís per poder explicar els seus contes a altres persones. La rondallaire es dedica a narrar històries de forma terapèutica a Austràlia, per a persones que pateixen malalties mentals o altres problemes, incloent-hi joves i infants.

 

La cloenda del 4t Festival de Narració Oral de Barcelona Un Munt de Mots té lloc aquest dissabte 26 d'octubre al Pati Llimona de la capital catalana. Hi participaran una selecció de narradors de diversos països del món. Al Festival hi han participat narradors de llocs tan distants com Austràlia, Camerun, Cuba, Galícia, Japó, Portugal, Catalunya, La Rioja, Veneçuela, Colòmbia, País Basc...


Imatges relacionades

  • Lilly Story narra relats a joves del municipi al Teatre de la Vila.

    Lilly Story narra relats a joves del municipi al Teatre de la Vila.

Enllaços relacionats