Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

20a edició del programa Voluntariat per la llengua

28 de novembre de 2013Dimecres 27 de novembre, a les 7 de la tarda, va tenir lloc l’acte de presentació de la 20a edició del programa Voluntariat per la llengua a l’auditori de la Masia de Can Cortès.

 

Com a novetat, el Servei de Català i la Regidoria d’Esports, van presentar una activitat esportiva que amb el nom de Mou-te en català, vol fomentar entre les parelles lingüístiques l’hàbit de passejar tot conversant en català a través d’unes rutes elaborades pel  municipi i  que serviran també per poder conèixer l’entorn urbà i paisatgístic de Palau-solità i Plegamans.

 

Una altra de les activitats previstes fins al mes de febrer  és la visita al Born Centre Cultural organitzada per la Regidoria de Cultura.

 

En aquesta edició de tardor s’han format 31  parelles lingüístiques que, durant un mínim de deu setmanes, dedicaran una hora a la setmana a conversar en català

 

“Voluntariat per la llengua” és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.

Aquest any el programa celebra 10 anys, fet que demostra la seva consolidació com una eina de participación social i de foment de la llengua catalana.


Imatges relacionades

  • Imatge d'una sortida a Barcelona que l'any passat va fer el Voluntariat per la Llengua

    Imatge d'una sortida a Barcelona que l'any passat va fer el Voluntariat per la Llengua