Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost
  |
 • Imprimeix la pàgina

Inauguració de la 31a Exposició de Diorames de l'Associació Pessebrista

9 de desembre de 2013La 31a Exposició de Diorames que organitza l'Associació Pessebrista de Palau-solità i Plegamans ha estat inaugurada aquest diumenge, 8 de desembre, a la Masia de Can Malla, indret on podrà visitar-se fins al proper 12 de gener. Està oberta els dissabtes, de 17 a 20.30h; i els diumenges i festius de 12 a 14h i de 17 a 20.30h, excepte el diumenge 5 de gener, jornada en la que restarà tancada. L'entrada és gratuïta.

 

La inauguració va comptar amb una ballada de sardanes organitzada per l'Agrupació Sardanista de la vila i amb l'acompanyament musical de la cobla Vila d'Olesa. Va acudir-hi força públic, que va ser benvingut pel president de l'Associació Pessebrista, Jordi Pujol, i l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, qui felicita l'entitat "per la capacitat de feina que tenen, que no només demostren amb els diorames que exposen sinó també en altres qüestions, com la creació del taller de la Masia de Can Malla". Padrós, destaca també "l'actitud d'aquesta entitat, com moltes altres del municipi, de treballar de forma transversal entre elles, col·laborant i fent-se costat a l'hora de d'organitzar actes".

 

Jordi Pujol va identificar en una entrevista feta a Ràdio Palau que l'objectiu d'aquesta edició és arribar als 5.000 visitants. "El públic que hi acudeix prové de Palau-solità i Plegamans, d'altres municipis del Vallès i del nostre entorn però també d'altres països; per exemple, l'any passat va visitar la mostra un grup de persones provinents d'Itàlia". Pujol detalla que en l'edició d'enguany es poden contemplar un total de 36 diorames.

 

"D'aquest total –explica el president de l'entitat- 15 han estat elaborats per alumnes de l'escola de l'entitat, mentre que els 26 restants han estat creats per altres membres de l'entitat". Tal i com continua Pujol, "hi ha diorames de tota mena, també pel que fa als materials ja que alguns dels creadors opten pel guix, d'altres prefereixen el reciclatge de materials...". Com a novetat d'aquest any, des de l'associació destaquen un canvi que han introduït a l'escola. "Aquest any hem separat els alumnes entre nens i adults, ja que les necessitats de cada grup són diferents i estem molt satisfets amb el resultat", sintetitza el president de l'Associació Pessebrista.


Imatges relacionades

 • Un dels diorames de la mostra.

  Un dels diorames de la mostra.

 • 131209 inaugexpopessebres pujol padros

  131209 inaugexpopessebres pujol padros

 • 131209 inaugexpopessebres balladasardanes

  131209 inaugexpopessebres balladasardanes

Enllaços relacionats