Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

S'inicien les obres per ampliar l'edifici annex a la Masia de Can Malla

7 de febrer de 2014L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha iniciat aquesta setmana les obres d'ampliació de l'edifici annex a la Masia de Can Malla, que està situat al pati posterior de la mateixa. El pressupost per a l'execució d'aquesta obra, que es preveu que quedi enllestida en uns 2 mesos, és de 20.550,64€.

 

Tal i com explica David Abascal, Tinent d'Alcaldia de Comunicació i Atenció Ciutadana i regidor d'Equipaments i Patrimoni, "la inversió que hi destina l'Ajuntament té la finalitat de millorar la funcionalitat de l'edifici per potenciar el seu ús". A més, especifica que "tant l'annex com l'ampliació que ara es construeix tenen la finalitat d'acollir els tallers de l'Associació Pessebrista". Per la seva banda, el regidor de Cultura, Miquel Rovira, afegeix que "l'Associació Pessebrista té un paper molt actiu en la conservació i manteniment de Can Malla, fent-hi reparacions i millores i assumint costos amb els seus recursos". L'Associació Pessebrista és l'entitat que utilitza l'equipament des de fa uns anys, mitjançant una cessió acordada amb l'Ajuntament, per exposar la tradicional Mostra de Pessebres i dissenyar i construir els diorames que s'exhibeixen cada Nadal, entre altres activitats.

 

La nova sala que ara es construeix ocuparà una superfície aproximada de 30 metres quadrats i comptarà amb una entrada independent a l'annex, malgrat que visualment quedarà integrada a aquesta construcció precedent. L'obra es complementa amb la pavimentació d'un passadís al pati de la masia per comunicar la nova construcció amb aquest edifici històric. A més a més, el projecte inclou la instal·lació d'una coberta translúcida que servirà d'aixopluc per anar de la masia als lavabos existents a l'edifici annex sense mullar-se en cas de pluja.


Imatges relacionades

 • Els operaris, treballant en els fonaments de l'ampliació de l'annex.

  Els operaris, treballant en els fonaments de l'ampliació de l'annex.

 • Façana de la Masia de Can Malla.

  Façana de la Masia de Can Malla.

 • Vista de l'annex ja existent, a la part posterior de la masia.

  Vista de l'annex ja existent, a la part posterior de la masia.