Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Les parelles del Voluntaritat per la Llengua visiten el Born Centre Cultural

24 de febrer de 2014Les parelles lingüístiques del Voluntariat per la Llengua del Servei Local de Català van visitar dissabte passat el Born Centre Cultural de Barcelona.

 

El grup, format per una trentena de persones, van acudir a l'antic mercat barceloní acompanyats pel regidor de Cultura de l'Ajuntament, Miquel Rovira. "Les sortides que s'organitzen dins el programa del Voluntariat per la Llengua són interessants per conèixer Catalunya –el territori, la cultura, la història...-, alhora que ajuden a enfortir els lligams entre els membres de les parelles lingüístiques", explica Rovira.

 

En aquesta ocasió van visitar l'emblemàtic edifici de l'arquitectura de ferro del s. XIX, l'antic mercat del Born, reconvertit en centre arqueològic i cultural. Van ser acompanyats per guies que van dirigir l'itinerari pel jaciment arqueològic. Van visitar també l'exposició permanent del centre i, per últim, van passejar per l'espai del Born i el seu entorn. La visita ha estat patrocinada per l'Ajuntament de Palau-solità i Plegmans i s'emmarca dins les activitats de dinamització del programa Voluntariat per la Llengua que organitza el Servei Local de Català.


Imatges relacionades

  • Les parelles lingüístiques de Palau-solità i Plegamans, al Born Centre Cultural.

    Les parelles lingüístiques de Palau-solità i Plegamans, al Born Centre Cultural.

Enllaços relacionats