Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

El 17 d'agost és la data límit per presentar fotografies al Concurs de Festa Major 2015

29 de juliol de 2015El 17 d'agost s'acaba el termini per presentar imatges al Concurs de Fotografia de Festa Major 2015. El concurs és obert a tothom a qui li agradi la fotografia. Es poden presentar imatges de dos temes i, en cadascun d'ells, a dues tècniques: en color i en blanc i negre.

 

 • Tema A: Lliure (en color i en blanc i negre)
 • Tema B: Palau-solità i Plegamans (en color i en blanc i negre)

Fins al 31 de juliol s'han de lliurar les fotografies a la Masia de Can Cortès (c. Camí Reial, 56), de dilluns a divendres, de 10 a 13h i de 16 a 21h. Durant el mes d'agost s'han de presentar a la Casa Consistorial (plaça de la Vila, 1), de dilluns a divendres, de 9 a 15h.

 

Es poden entregar un màxim de tres fotografies per autor i tema, que no hagin estat premiades i que siguin inèdites en aquest concurs. El màxim total per autor és de sis fotografies. Les persones interessades en participar-hi han de consultar les bases del Concurs de Fotografia de Festa Major 2015 per conèixer els detalls sobre com s'han de presentar i les condicions per fer-ho.

 

Els lliurament de premis es farà el 30 d'agost, a les 20.45h, a la plaça de la Vila, a la mitja part de la cantada d'havaneres de Festa Major. Hi ha diversos premis. Un d'ells és l'Especial Josep Segalés, que atorga tres premis a autors residents al municipi, de 300, 200 i 100€, respectivament. A banda d'aquest, hi ha tres premis i tres trofeus per tècnica i tema (12 en total). El 1r premi de cada tema i tècnica està dotat amb 250€; el 2n, amb 150€; i el tercer, amb 100€.

 

Totes les fotografies presentades al concurs s'exposaran a la Masia de Can Cortès del 28 d'agost al 5 de setembre.


Imatges relacionades

 • Fragment d'una de les imatges guanyadores del Concurs de Fotografia de Festa Major 2014, de Domènec López Alió.

  Fragment d'una de les imatges guanyadores del Concurs de Fotografia de Festa Major 2014, de Domènec López Alió.

 • Cartell del Concurs de Fotografia de Festa Major 2015.

  Cartell del Concurs de Fotografia de Festa Major 2015.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats