Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 18 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Es busca logotip per a Palau Ressona, el Concurs de Música Jove

18 de setembre de 2015Es poden presentar dissenys a l'Espai Jove l'Escorxador fins al 30 de setembre

 

Fins al 30 de setembre és obert el termini per presentar propostes al Concurs del Logotip de Palau Ressona, que serà la imatge d'aquest certamen de música en les properes edicions. Totes les obres presentades seran exposades a l'Espai Jove l'Escorxador.

 

Poden presentar-hi dissenys joves que tinguin entre 12 i 30 anys. Cal lliurar els projectes a l'Espai Jove l'Escorxador, presencialment, de dilluns a divendres, de 16 a 20h. És també on s'han de dirigir les persones que vulguin obtenir més informació, al telèfon 93.864.51.18 o a joventut@palauplegamans.cat.

 

Certamen de Música Jove

En paral·lel, també és obert el període per presentar maquetes a Palau Ressona, la 10a edició del Concurs de Música Jove de Palau-solità i Plegamans. En aquest cas, la data límit per inscriure-s'hi és el 23 d'octubre. D'entre els candidats, es preseleccionaran els finalistes: un màxim de cinc grups o solistes. Aquests hauran d'actuar en el concert Palau Ressona, que tindrà lloc la nit del 14 de novembre a la Sala Polivalent de Palau-solità i Plegamans. Serà en aquest festival obert al públic on es decidirà els solistes o grups guanyadors.

 

Les bases de Palau Ressona indiquen els requisits per optar al concurs. Per exemple, estableixen que poden participar-hi solistes o grups joves que puguin oferir almenys 20 minuts de repertori. Els solistes han de tenir entre 12 i 30 anys. Si es tracta de grups, han de comptar amb almenys dos membres que estiguin dins aquesta franja d'edat. No poden presentar-s'hi solistes ni grups que tinguin un contracte discogràfic ni un disc editat.

 

En el concert del 14 de novembre es decidiran els guardons:

  • 1r premi: Gravació d'una maqueta en un estudi professional.
  • 2n premi: Abonament gratuït als bucs d'assaig Galliner! durant tres mesos (pack bàsic, 2 hores a la setmana).
  • Accèssit al millor directe: Realització d'un concert en directe organitzat per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans durant el juliol del 2016.

Imatges relacionades

  • Imatge del cartell del Concurs del Logo de Palau Ressona.

    Imatge del cartell del Concurs del Logo de Palau Ressona.

Enllaços relacionats