Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

El 23 d'octubre és l'últim dia per presentar maquetes al concurs de música Palau Ressona

13 d'octubre de 2015És obert el període per presentar gravacions a Palau Ressona, la desena edició del Concurs de Música Jove que organitza l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Cal presentar les propostes a l'Espai Jove l'Escorxador, en els formats i amb la documentació que es detallen en les bases del Palau Ressona.

 

"El concurs de musica jove pretén ser una plataforma perquè els grups que just comencen el seu camí puguin donar-se a conèixer i iniciar la seva carrera artística", subratlla Marc Sanabria, regidor de Joventut del consistori. Entre les candidatures, se'n preseleccionaran 5 perquè actuïn al concert Palau Ressona, el 14 de novembre, on es decidiran els 3 premis:

 

  • 1r premi: Gravació d'una maqueta en un estudi professional.
  • 2n premi: Abonament gratuït (pack bàsic) als bucs d'assaig el Galliner durant 3 mesos.
  • Accèssit millor directe: Concert per dur a terme al juliol del 2016.

L'objectiu de Palau Ressona és oferir un espai on els grups novells o amb una trajectòria no gaire extensa puguin exposar els seus coneixements musicals. Poden participar-hi grups o solistes que ofereixin almenys 20 minuts de repertori. Els solistes han de tenir entre 12 i 30 anys. Si es tracta de grups, han de comptar amb almenys dos membres que estiguin dins aquesta franja d'edat. No poden presentar-s'hi solistes ni grups que tinguin un contracte discogràfic ni un disc editat.


Imatges relacionades

  • Els Estofats, guanyadors el 2013, en concert a la Festa Major 2014. Fotografia realitzada per Miquel Monfort per encàrrec de l'Ajuntament.

    Els Estofats, guanyadors el 2013, en concert a la Festa Major 2014. Fotografia realitzada per Miquel Monfort per encàrrec de l'Ajuntament.

Enllaços relacionats