Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

Palau-solità i Plegamans ja té una sardana gràcies al músic i compositor local Pauli Peña

10 de novembre de 2015La peça es titula Sardana per al meu poble, dedicada a la vila de Palau-solità i Plegamans, i es va estrenar diumenge a la Diada Sardanista

 

La vila de Palau-solità i Plegamans ja té una sardana pròpia: Sardana per al meu poble, una composició de l’artista local Pauli Peña, mestre de l’Escola Municipal de Música que, amb aquesta obra, ha volgut homenatjar el poble i la seva tradició sardanista.

 

“Aquesta sardana és el fruit musical de la meva relació, convivència i treball amb les entitats del poble, amb la nostra història, amb les nostres festes i costums, en definitiva amb tota la gent de la nostre vila., va explicar Peña  abans de l’estrena.

 

De fet, Peña va voler aprofitar la 18ena Diada Sardanista que va celebrar diumenge l’Associació Sardanista de Palau-solità i Plegamans, per estrenar la composició i fer lliurament de la partitura de la sardana a l’alcaldessa, Teresa Padrós, com a màxima representant del poble. Peña va explicar que “com a vilatà i com a músic sento el desig de crear elements musicals per definir tot allò que més ens representa, es per això, que avui estrenem: Sardana per al meu poble, dedicada a la vila de Palau-solità i Plegamans.

 

Tant el regidor de Cultura, Jordi Pujol, com l’alcaldessa, Teresa Padrós, van agrair a Peña el seu treball, tant pel que representa per a la vila, com pel seu significat dins el món de la sardana.

En un acte molt emotiu, la Cobla Ciutat de Terrassa va interpretar la nova sardana. Prèviament, tant l’Ajuntament com el propi Pauli Peña van tenir un detall amb els músics per la col·laboració que han tingut amb el compositor al llarg de la creació de la peça, i els hi van regalar el llibre musical Història del Nostre Temps.

 

A partir d’ara, el llibret amb la partitura de la sardana restarà a l’Ajuntament i estarà a disposició de qualsevol cobla que la vulgui interpretar en el seu repertori.


Imatges relacionades

 • Tothom va voler ballar a l'estrena de la Sardana dedicada a Palau-solità i Plegamans

  Tothom va voler ballar a l'estrena de la Sardana dedicada a Palau-solità i Plegamans

 • El llibret amb la partitura de la Sardana per al meu poble

  El llibret amb la partitura de la Sardana per al meu poble

 • Pauli Peña va rebre felicitacions de tots els assistents

  Pauli Peña va rebre felicitacions de tots els assistents

 • L'alcaldessa va regalar un pin de l'Alzina a Pauli Peña i a Olga Lahoz, presidenta de l'Associació Sardanista

  L'alcaldessa va regalar un pin de l'Alzina a Pauli Peña i a Olga Lahoz, presidenta de l'Associació Sardanista