Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Tractament al Teatre de la Vila per eliminar corcs i tèrmits de les bigues de l’edifici

8 de juliol de 2016El Teatre de la Vila i la Sala Polivalent s’han precintat aquesta setmana pels treballs que s’hi estan fent per eliminar xilòfags com corcs, tèrmits de les bigues del teatre, que són de fusta, i protegir-les de cara al futur. Per aquest motiu, queda prohibida l’entrada a qualsevol persona que no formi part de l’equip que realitza els treballs.

 

El producte amb què es fa el tractament, biocida i fungicida, no representa cap perill per al veïnat ni per a cap persona que s’acosti a l’exterior d’aquests edificis. Ara bé, és possible que a l’exterior s’olori el gel amb què es tracta la fusta. Des dels serveis tècnics del consistori se subratlla que això no representa cap perill, ja que són productes als quals se’ls hi afegeix l’olor perquè es pugui detectar la seva presència, però s’insisteix en el fet que percebre l’olor no implica cap risc per a la salut si no s’està a dins de l’edifici quan s’aplica. L’actuació, que compta amb un pressupost de 14.265,90€, la duu a terme DEPEC, una empresa especialitzada i homologada, membre de l’Associació d’Empreses de Control de Plagues de Catalunya.

 

Els treballs s’estendran fins a mitjans de juliol, aproximadament. Si bé l’actuació a les bigues es realitza només durant uns dies, el teatre romandrà tancat per treballs complementaris, com ara la retirada i recol·locació de les butaques o el muntatge i desmantellament de les bastides, entre altres.


Imatges relacionades

  • Treballs al Teatre de la Vila per eradicar xilòfags.

    Treballs al Teatre de la Vila per eradicar xilòfags.

  • Treballs al Teatre de la Vila per eradicar xilòfags.

    Treballs al Teatre de la Vila per eradicar xilòfags.