Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

Enquesta oberta a tothom per saber l’opinió ciutadana sobre l’estat de la cultura al municipi

20 d'octubre de 2016La consulta s’emmarca en el procés participatiu per a l’elaboració del Pla d’Acció Cultural

 

‘T’agraden les activitats culturals que es fan al poble?’; ‘Què t’agradaria que es fes al municipi per potenciar la cultura?’. Aquestes són algunes de les preguntes que pot respondre la ciutadania de Palau-solità i Plegamans per fer saber a l’Ajuntament la seva opinió sobre diversos aspectes relacionats amb la cultura.

 

L’enfoc és molt obert, ja que també es demana l’opinió sobre les activitats que realitzen les entitats o sobre un dels equipaments del poble. Al final apareixen dues preguntes obertes per tal que qualsevol persona pugui expressar les seves opinions sobre aquest àmbit.

 

L’enquesta restarà oberta fins a finals de novembre. Hi ha dues vies per participar-hi:

 

 • Enquesta ‘on-line’.
 • Enquesta en paper. Es pot obtenir i dipositar als següents equipaments:
  Casa Consistorial (pl. de la Vila, 1)
  · Can Cortès i Biblioteca Municipal (c. Camí Reial, 56)
  · Espai Jove l’Escorxador (pg. de la Carrerada, s/n).
  · Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor (pg. de la Carrerada, s/n).

 

“Animem tothom a dir-hi la seva; com més gent hi participi, millor, perquè el que volem és copsar l’opinió de la ciutadania”, manifesta Jordi Pujol, regidor de Cultura de l’Ajuntament. “L’enquesta es pot respondre per Internet i es pot trobar en paper als equipaments més utilitzats per tal de facilitar la màxima participació possible”, afegeix Pujol.

 

L’enquesta a la ciutadania és part del procés participatiu que s’ha obert per elaborar el Pla d’Acció Cultural. En paral·lel, es preparen altres enquestes per conèixer l’opinió de col·lectius concrets: una per a treballadors i treballadores municipals i una altra per a càrrecs polítics.

 

Alhora, ja s’han iniciat els tallers participatius d’aquest procés, oberts a tota la ciutadania. La primera sessió es va celebrar el 6 d’octubre, en la que es va consensuar una diagnosi de l’estat de la cultura a la vila. La segona s’ha de celebrar el 2 de novembre, amb l’objectiu de definir la metodologia que seguirà el procés participatiu; és a dir, el disseny de les següents accions que es duran a terme per construir un Pla d’Acció Cultural entre totes les persones que vulguin participar-hi.


Imatges relacionades

 • Captura de pantalla de l'enquesta on-line del Pla d'Acció Cultural.

  Captura de pantalla de l'enquesta on-line del Pla d'Acció Cultural.

Enllaços relacionats