Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Taller obert a tothom per dissenyar el procés participatiu del Pla d’Acció Cultural

27 d'octubre de 2016La sessió té lloc el 2 de novembre a les 18h a Can Cortès

 

L’Ajuntament convida tothom a prendre part del taller que tindrà lloc dimecres vinent, 2 de novembre, en el que es dissenyarà el procés participatiu amb el que s’ha d’elaborar el Pla d’Acció Cultural del municipi. Totes les persones que hi assisteixin tindran veu i vot. L’objectiu és definir la metodologia de treball que seguirà el procés participatiu i establir les següents accions que es duran a terme.

 

En aquests moments hi ha una altra via oberta en aquest procés participatiu. Es tracta d’una enquesta que demana l’opinió personal sobre l’estat de la cultura al municipi. Es pot respondre on-line o omplint una butlleta que es pot trobar a diversos equipaments. L’enquesta es pot respondre fins a finals de novembre.

 

El taller del proper dimecres és la segona sessió participativa que es duu a terme des que es va engegar el procés d’elaboració del Pla d’Acció Cultural. La primera va tenir lloc el 6 d’octubre. Va acudir-hi una quarantena de persones, incloent-hi membres de diverses entitats i associacions. A través d’un debat estructurat en grups de treball van elaborar una diagnosi sobre l’estat actual de la cultura a la vila, des d’un enfoc molt ampli i identificant-hi les fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces. Es poden llegir les conclusions consensuades d’aquesta sessió al document ‘Avaluació de la reunió-taller del 6 d’octubre’.

 


Imatges relacionades

  • 161027 plaacciocultural 1rtaller diagnosicultura urnaenquesta

    161027 plaacciocultural 1rtaller diagnosicultura urnaenquesta

  • 161027 plaacciocultural 1rtaller diagnosicultura

    161027 plaacciocultural 1rtaller diagnosicultura

Enllaços relacionats