Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Una vintena de parelles formen la 26a edició del programa local del Voluntariat per la Llengua

15 de novembre de 2016Aquest dissabte, 12 de novembre, ha tingut lloc l’acte inaugural de la 26a edició del programa Voluntariat per la Llengua a Palau-solità i Plegamans. Compta amb una vintena de parelles, formades per una persona catalanoparlant i una altra d’aprenent, que es troben per conversar en català.

 

En la inauguració, una quinzena de voluntaris i aprenents van quedar a la Masia Can Cortès per fer una petita excursió fins al Castell de Plegamans, on en Lluís Folch, nét de Josep M. Folch i Torres, va guiar el grup en la visita a la Fundació Folch i Torres, en la que van participar-hi també les parelles lingüístiques de Mollet del Vallès. Aquesta ha estat la primera de les activitats que es duran a terme en la present edició i fins a finals de gener.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.

 

Servei de Català de Palau-solità i Plegamans

Carrer del Camí Reial, 56  Masia de Can Cortès

Telèfon  93 864 04 26

palauplegamans@cpnl.cat

www.cpnl.cat

 

 

Nota de premsa adaptada a partir de l’emesa pel Servei Local de Català del Consorci per la Normalització Lingüística.

 


Imatges relacionades

  • Parelles lingüístiques de la 25a edició del Voluntariat per la Llengua a Palau-solità i Plegamans.

    Parelles lingüístiques de la 25a edició del Voluntariat per la Llengua a Palau-solità i Plegamans.

  • Parelles lingüístiques de Mollet del Vallès i de Palau-solità i Plegamans en la visita al Castell de Plegamans i la Fundació Folch i Torres.

    Parelles lingüístiques de Mollet del Vallès i de Palau-solità i Plegamans en la visita al Castell de Plegamans i la Fundació Folch i Torres.

Enllaços relacionats