Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Enquesta oberta a tota la ciutadania per avaluar l’activitat cultural local

14 de febrer de 2017L’Ajuntament demana l’opinió ciutadana per continuar amb el procés participatiu d’elaboració del Pla d’Acció Cultural

 

La ciutadania de Palau-solità i Plegamans pot avaluar diversos aspectes de l’activitat cultural del municipi a través d’una enquesta que acaba de llançar l’Ajuntament. Es pot respondre on-line o en format paper fins al 3 de març.

 

Qui prefereixi la segona opció, pot obtenir-la a la Masia de Can Cortès, la Casa Consistorial, l’Espai Jove l’Escorxador i el Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. En aquests indrets també s’hi troben urnes on dipositar-la un cop emplenada.

 

L’enquesta, que es pot omplir en pocs minuts, demana l’opinió ciutadana sobre qüestions com les activitats culturals que s’organitzen, la difusió que se’n fa o els espais on es duen a terme. També convida a mirar al futur, demanant que cada persona expressi quina prioritat atorga a les millores que es proposen.

 

Aquesta és la segona enquesta que l’àrea de Cultura adreça a la ciutadania des que va començar el procés participatiu per elaborar el nou Pla d’Acció Cultural. La primera tenia com a objectiu establir una primera diagnosi de l’estat de la cultura, centrant-se en el coneixement que té la població sobre les activitats que s’organitzen i les preferències a l’hora de participar-hi. A banda, s’han fet tallers participatius per poder debatre a fons tots els temes relacionats amb la cultura local.

 

En paraules de Jordi Pujol, regidor de Cultura de l’Ajuntament, “l’objectiu és que el poble decideixi quin tipus de cultura vol i cap a on s’ha d’encaminar l’acció cultural en els propers anys”. Per aquest motiu tothom està convidat a dir-hi la seva -ja sigui a través d’enquestes o tallers- i aprovar així un Pla d’Acció Cultural que respongui a l’anàlisi i els desitjos de la ciutadania.

 


Imatges relacionades

  • Urna de l'enquesta del Pla d'Acció Cultural ubicada a Can Cortès.

    Urna de l'enquesta del Pla d'Acció Cultural ubicada a Can Cortès.

Enllaços relacionats