Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

‘Loops’ guanya el Premi al millor espectacle infantil de la temporada

15 de maig de 2017L’acte d’entrega va comptar amb un espectacle de dansa i circ, organitzat dins la temporada de la Xarxa

 

L’obra ‘Loops’, de la companyia Engruna, ha estat el millor espectacle infantil d’entre tots els que s’han pogut veure en la temporada que ha organitzat la Xarxa  a Palau-solità i Plegamans. Així ho ha decidit el públic, que en finalitzar cada espectacle el valorava i deixava el seu vot en una urna.

 

L’entrega del premi s’ha dut a terme aquest diumenge a la plaça de Ca l’Estruch. Va lliurar-lo Jordi Pujol, regidor de Cultura del consistori. L’Alcaldessa, Teresa Padrós, també va assistir a l’acte. Pujol, en primer lloc, va agrair als pares i mares per portar la canalla als espectacles de la xarxa: “Com ja han dit abans altres tantes persones, la cultura ens fa lliures”, va afirmar. Va continuar agraint la col·laboració de la Xarxa i de l’institut Institut Ramon Cases i Carbó per la seva participació i va afegir “que esperem continuant acostant la cultura a la canalla”.

 

A continuació els guanyadors i guanyadores del premi van pujar a recollir el guardó i van dedicar unes paraules als assistents. Van mostrar la seva gratitud a tota la gent que treballa per fer possible els espectacles i en especial al públic, ja que sense ell no pot haver-hi teatre.

 

Un cop feta l’entrega del Premi, la companyia Lanórdika i la Rous va realitzar un espectacle de circ i dansa adreçat a la canalla de la vila. L’espectacle, ‘Rojo Estándar’, era la primera vegada que es representava cara al públic, ja que es tractava d’una preestrena i no va defraudar. No només van gaudir de l’espectacle els nens i nenes, també els adults assistents ho van fer amb els equilibris i cabrioles durant l’hora que va durar l’actuació. El duo d’artistes va agrair la presència del públic i va manifestar la seva alegria per la bona rebuda del seu espectacle un cop finalitzat.


Imatges relacionades

 • 170515 premixarxa espectaclecirc

  170515 premixarxa espectaclecirc

 • 170515 premixarxa parlamentpujol

  170515 premixarxa parlamentpujol

 • 170515 premixarxa actepremi

  170515 premixarxa actepremi

 • 170515 loops premi xarxa

  170515 loops premi xarxa

Enllaços relacionats