Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Minyons de Terrassa, Capgrossos de Mataró i Castellers de Caldes: colles de la Festa Major

23 de juny de 2017L’Ajuntament i les tres entitats signen convenis que lliguen la seva participació les propers quatre festes grosses

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i les colles castelleres Minyons de Terrassa, Capgrossos de Mataró i Castellers de Caldes de Montbui han signat convenis de col·laboració que asseguren la participació de les tres entitats en les properes quatre festes majors. Aquest any la Tarda Castellera tindrà lloc el dissabte 26 d’agost. Serà, per tant, quan es podran veure a la plaça de la Vila els castells de les tres colles.

 

L’acte de signatura va tenir lloc ahir al vespre a la Casa Consistorial. Van rubricar els convenis l’Alcaldessa, Teresa Padrós, i representants de les tres colles: Jordi Juanico (Minyons de Terrassa), Raquel del Río (Capgrossos de Mataró) i Maria Font (Colla Castellera de Caldes de Montbui. Ho van fer acompanyats de Carme Sanz, Tinenta d’Alcaldia i regidora de Festes, Jordi Pujol, regidor de Cultura, i altres membres de les tres colles.

 

Teresa Padrós va agrair la predisposició de les tres colles per acudir a la Tarda Castellera de Festa Major: “Impressionen molt els vostres castells; ens feu vibrar d’emoció a la plaça”. Va lloar els valors associats al món casteller: “Aposteu per la cultura, feu pinya i una gran tasca per la cohesió social”. Segons Padrós, això lliga amb la col·laboració de les entitats del poble entre elles i amb l’Ajuntament. Va agrair especialment la Colla Castellera de Caldes de Montbui, pel fet d’acollir membres de Palau-solità i Plegamans, que no té colla pròpia.

 

“Tindrem un cartell de luxe amb la participació de tres colles molt importants; ens fa molta il·lusió”, se sincerava la regidora de Festes, Carme Sanz, que agraïa la confiança de les tres entitats i, a la calderina, “d’un poble germà”, que faci d’amfitriona dels castellers i castelleres del municipi.

 

Els i les representants de Minyons de Terrassa, Capgrossos de Mataró i la Colla Castellera de Caldes van pronunciar t ambé unes paraules de satisfacció i agraïment pel fet d’acudir a la Festa Major. Maria Font, de Caldes, va afirmar que “actuar a Palau-solità i Plegamans és fer-ho a casa”. “És un plaer gaudir de la plaça i actuar amb les altres colles”, va manifestar Raquel del Río, de Mataró. Jordi Juanico, de Terrassa, va correspondre les paraules de la mataronina. “Ens va molt bé participar a Palau-solità i Plegamans, al final de l’estiu i just abans de la Diada de Sant Fèlix”, va afegir.


Imatges relacionades

  • Pujol, Sanz i Padrós amb Juanico, del Rio i Font.

    Pujol, Sanz i Padrós amb Juanico, del Rio i Font.

  • Tarda Castellera de la Festa Major 2016.

    Tarda Castellera de la Festa Major 2016.