Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost
    |
  • Imprimeix la pàgina

Torna el "Liceu a la fresca" al parc de l'Hostal del Fum

15 de juny de 2018Coincidint amb la celebració de la 25a Nit del Tren, el parc de l’Hostal del Fum acollirà, per segon any consecutiu, l’activitat “Liceu a la fresca”, és a dir, la projecció d’una òpera del Gran Teatre del Liceu. Enguany, s’ha triat “Manon Lescaut”, de Giacomo Puccini. La projecció començarà a les 22 h. El regidor de Cultura, Miquel Rovira, ha volgut destacar el treball conjunt amb la regidoria de Medi Ambient a l’hora d’organitzar l’activitat: “L’any passat “Liceu a la fresca” va ser tot un èxit i, des de l’Ajuntament, apostem, novament, per apropar l’òpera a tothom en un espai verd del municipi”. L’edició anterior va aplegar 300 persones al parc de l’Hostal del Fum. Enguany, des del consistori, s’ha ampliat el nombre de cadires a 500 i també s’oferirà una copa de cava a les persones assistents durant la mitja part.

 

L’objectiu de “Liceu a la fresca” és ampliar la cultura operística apropant aquest gènere a la ciutadania. Enguany, “Liceu a la fresca” arribarà, també, al País Valencià, les Illes Balears, Portugal, Madrid, Andorra i Sardenya (l’Alguer). Un total de 305 municipis projectaran l’òpera, on s’esperen uns 100.000 assistents, a més de totes aquelles persones que segueixin l’òpera des de casa, ja que també es retransmetrà en directe per TV3, RTVE i per Rádio e Televisão de Portugal.

 

El Gran Teatre del Liceu, el Teatro di San Carlo de Nàpols i el Palau de les Arts Reina Sofía de València produeixen aquesta òpera de Giacomo Puccini, una de les més populars del compositor italià. El tenor nord-americà Gregory Kunde i la soprano ucraïnesa Liudmyla Monastyrska protagonitzen el muntatge, que se situa en el context de la immigració de principis del segle XX i gira al voltant de la història d’amor de Des Grieux i Manon Lescaut.

 


Imatges relacionades

  • Cartell Liceu a la fresca

    Cartell Liceu a la fresca

  • Liceu a la fresca 2017

    Liceu a la fresca 2017