Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 30 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

El parc de l'Hostal del Fum va acollir, per segon any, el Liceu a la Fresca amb l'òpera "Manon Lescaut"

18 de juny de 2018La projecció de l'obra va coincidir amb 'La Nit del Tren' que, enguany, arribava a la seva 25a edició

 

Dissabte 16 de juny a les 22h, Palau-solità i Plegamans va ser un dels més de 300 municipis de tot Espanya que van retransmetre  la nova producció d’òpera “Manon Lescaut”, de Giacomo Puccini a espais públics i a la fresca. A Palau-solità i Plegamans la festa de l’òpera es va celebrar al Parc de l’Hostal del Fum amb la retransmissió en directe del programa especial del canal 33 i amb la col·laboració de l'Associació d'Amics de la Música Clàssica.

 

“Volem aprofitar que tenim un espai verd i natural  per promoure i acostar la cultura de l'òpera a la població, va dir el regidor de Cultura, Miquel Rovira. També va voler destacar el treball conjunt amb la regidoria de Medi Ambient a l’hora d’organitzar l’activitat. La projecció va començar a les 22h i va finalitzar sobre les 00.40h. A l’esdeveniment, van assitir l’alcaldessa, Teresa Padrós, i diferents regidors de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

És el segon cop que Palau-solità i Plegamans es converteix en una de les platees del Liceu a la Fresca. Es calcula que, en total, ha permès que unes 100.000 persones gaudeixin a l’aire lliure d’aquesta producció dirigida per Emmanuel Villaume.

 

L’any passat van ser 166 municipis els participants del Liceu a la Fresca, pel que enguany la implicació ha crescut. Aleshores es va projectar l’obra "Il Trovattore" de Verdi.

 

La Nit del Tren

La projecció de l'òpera “Manon Lescaut” va coincidir amb la celebració de la 25a edició de la Nit del Tren, també al parc de l'Hostal del Fum. L’Associació Cultural d’Amics del Ferrocarril “Tren de Palau”, va organitzar la jornada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l’Associació Catalana d’Amics del Ferrocarril.

 

L’entitat va fer circular, fins a altes hores de la matinada, els seus trens de forma gratuïta per recórrer aquest indret natural a bord de trens elèctrics, hidràulics i de vapor. Durant la Nit del Tren, també es va organitzar un sopar a l’aire lliure i l’actuació d’una banda de Dixie per amenitzar la festa.

 

 


Imatges relacionades

 • Liceu a la fresca 2018

  Liceu a la fresca 2018

 • Nit del tren 2018

  Nit del tren 2018

 • Nit del tren 2018

  Nit del tren 2018

 • Nit del tren 2018

  Nit del tren 2018

 • Nit del tren 2018

  Nit del tren 2018