Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

La vila ret homenatge a la figura de Lluís Companys

11 d'octubre de 2018Durant l’acte, que tindrà lloc dilluns 15 d’octubre, a les 19 h, es descobriran nous elements instal·lats al monument a Lluís Companys

 

El pròxim dilluns 15 d’octubre, coincidint amb el 78è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza un homenatge a la seva figura. Tindrà lloc a la plaça Lluís Companys, a la cantonada amb el carrer Doctor Navarro, a les 19 h, on s’ubica el monument dedicat al polític.

 

L’acte comptarà amb la presència de les autoritats locals i amb la participació de diverses entitats de la vila. L’Escola Municipal de Música s’encarregarà del preludi musical i de la interpretació d’“El cant dels ocells”. El parlament institucional anirà a càrrec del Taller de les Arts, entitat que celebra, enguany, el seu desè aniversari. Com ja es tradició, es farà l’ofrena floral i, la Societat Coral La Unió tancarà l’acte amb “Els Segadors”.

 

Millores en el monument a Companys

L’homenatge també servirà per inaugurar nous elements del monument en record a Lluís Companys. Al peu de ceràmica que hi ha actualment, se li afegirà un mur de formigó, donació d’una empresa de peces prefabricades de Caldes, que simbolitza l’espai on va ser afusellat. Aquest mur mesura 1,60 metres d’alçada i 1,20 metres de llarg. També es col·locarà una placa d’acer corten i d’acer inoxidable, d’un centímetre de gruix, amb la imatge de Companys, dissenyada per Miquel Truyols.


Imatges relacionades

  • Cartell Homenatge a Lluís Companys

    Cartell Homenatge a Lluís Companys