Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

La Festa Castanyera arriba a la seva 14a edició

19 d'octubre de 2018La Festa Castanyera és una de les festes amb més trajectòria de la vila. Ja fa catorze anys que s’hi celebra al voltant de la festa popular de la Castanyada. Enguany, tindrà lloc aquest dissabte, 20 d’octubre, a la pista semi coberta del Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. A partir de les 17 h, s’han programat diverses activitats, com ara la Mostra de moniatos disfressats, l’actuació musical del grup d’animació La Belluga i el repartiment de castanyes.

 

Un total de 800 alumnes de les escoles de Palau-solità i Plegamans participen en la Mostra de moniatos disfressats. La regidora de Festes Populars, Carme Sanz, destaca el caire familiar d’aquesta activitat: “Disfressar el moniato requereix temps, i és un temps que es passa en família, perquè els pares i les mares treballen conjuntament amb els seus fills i/o filles caracteritzant el moniato”. El resultat d’aquest treball s’exposarà a la pista del Pavelló durant tota la festa i, a partir de les 18.30 h, s’entregaran els premis als millors moniatos disfressats.

Aquest any, l’Ajuntament, que organitza la Festa amb la col·laboració de les escoles i les AMPES del municipi, oferirà 180 kgs de castanyes. Els Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga s’encarregaran de torrar-les i servir-les a totes les persones assistents. 


Imatges relacionades

  • La Festa Castanyera arriba a la seva 14a edició

    La Festa Castanyera arriba a la seva 14a edició