Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 27 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

“A l’Abril cada paraula val per mil”, la nova campanya que arriba a Palau-solità i Plegamans per divulgar la llengua catalana

11 d'abril de 2019Durant aquest mes d’abril s’inicia a Palau-solità i Plegamans una nova campanya per la divulgació de la llengua catalana d’una manera lúdica i amb la col·laboració dels comerços del poble. Amb el lema “A l’Abril cada paraula val per mil”, es penjaran uns 150 cartells arreu del municipi amb fragments romàntics d’obres literàries que ompliran els aparadors dels comerços i diversos espais de l’Ajuntament.

 

Autors com Albert Sánchez Piñol, Montserrat Roig, Maria-Mercè Marçal, Isabel-Clara Simó, Imma Monsó, Quim Monzó, Carme Riera, Pere Quart, Francesc Trabal, Teresa Pàmies, Joan Brossa entre d’altres, vestiran els carrers amb paraules i cites d’amor durant aquest mes d’abril a Palau-solità i Plegamans.

 

Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, l’Associació de Comerciants i el Servei Local de Català. S’ha habilitat el hastag #alabrilcadaparaulavalpermil per poder comentar i veure les imatges del municipi i d’altres a través de les xarxes.


Imatges relacionades

  • Cartell A l'Abril cada paraula val per mil

    Cartell A l'Abril cada paraula val per mil

  • Cartell A l'Abril cada paraula val per mil

    Cartell A l'Abril cada paraula val per mil