Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 30 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Tot a punt per a la Diada de l’11 de Setembre

6 de setembre de 2019La marxa de torxes, la vigília de la Diada, iniciarà els actes del 11 de setembre

 

Palau-solità i Plegamans es prepara per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. El dimarts 10, la Vigília, a les 21 h, una marxa de torxes recorrerà el centre del municipi, des de la plaça de la Vila fins a la plaça Onze de setembre on, a les 22 h  hi haurà un parlament de l’alcalde Oriol Lozano.

 

El dimecres 11, a la Plaça Onze de setembre, a les 11 h tindrà lloc l’acte institucional de la Diada, festiu i obert a la ciutadania, amb la presència de l’alcalde, regidors del consistori, representants de diferents partits polítics, entitats, col·lectius i associacions.

 

El lliurament i alçada de la senyera donarà pas a l’Ofrena floral de la Corporació Municipal en Ple i de les entitats, associacions i partits polítics a Rafael Casanova. Tot seguit hi haurà un parlament institucional, que enguany anirà a càrrec del Casal de la Gent Gran i l’actuació de Candombe Bantú.

 

Seguirà la tradicional Ballada de la sardana a càrrec de l’Agrupació Sardanista i interpretada per l’Escola Municipal de Música; l’actuació del col·lectiu Músics per la Llibertat i la Societat Coral la Unió.

 

Per finalitzar l'esdeveniment s’interpretarà el Cant dels segadors entre tots els assistents, i es servirà una copa de cava.

 

L’alcalde Oriol Lozano ha volgut manifestar la importància d’aquesta Diada per a tots els catalans i catalanes i per a tots els ciutadans i ciutadanes de Palau-solità i Plegamans per tal d’aplegar a tothom a celebrar en harmonia una data tan assenyalada per Catalunya i “que sigui una festa multitudinària”. 


Imatges relacionades

  • Cartell Diada 2019

    Cartell Diada 2019