Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

El Festival d’Oci Alternatiu Fancon se supera un any més

9 de setembre de 2019Unes 9.000 persones van passar aquest cap de setmana per Palau-solità i Plegamans superant les xifres d’assistència dels anys anteriors

 

La sisena edició del Festival Fancon supera totes les expectatives i es converteix en una cita obligada per tots els amants de l’oci alternatiu. Han passat unes 9.000 persones durant tots els tres dies de festival a Palau-solità i Plegamans. De fet, dissabte ja havien superat els 7.000 visitants de l’any anterior.

 

Estem molt contents, aquest any ha sigut una versió més petita i més concentrada, sense la part de recreació històrica però hem buscat una alternativa amb el soft combat i l’esgrima antiga que ha funcionat molt bé”, explicava Adam Torrus de l’organització en declaracions a Ràdio Palau. També comentava l’èxit d’una de les novetats d’enguany, la part de les miniatures, que “ha agradat moltíssim i ha servit per suplir esdeveniments que es feien abans d’aquest tipus i així aquestes associacions s’han pogut trobar de no per jugar, i alhora quan algú quedava eliminat podia gaudir de tot el que ofereix Fancon”, afegia Torrus.

 

Dissabte la Fancon va rebre la visita de les autoritats de l’Ajuntament amb el govern municipal i també altres regidors del consistori. Eva Soler regidora de Cultura es va mostrar molt contenta per veure-hi tanta gent i que Palau-solità i Plegamans “es converteixi per un cap de setmana en el centre de l’oci alternatiu i que alhora la Fancon serveix per potenciar un tipus d’oci basat en la socialització i que és educatiu i respectuós”.

 

Altres de les activitats que han tingut molt de ressò han estat el show de Wrestling o l’Autocine, on es van vendre totes les entrades i els assistents van poder gaudir divendres de la pel·lícula Vengadores: Infinity War i dissabte de Vengadores: Endgame.

 

I és que el festival ha organitzat més d’un centenar d’activitats relacionades amb tot allò que té a veure amb l’oci alternatiu: jocs de taula i educatius, videojocs, rol, literatura, il·lustracions, fira d’expositors, conferències, demostracions, concursos, retransmissions i un taller de podcast entre moltes d’altres.

 

Tot ha estat possible gràcies al temps i l’esforç d’unes 60 persones voluntàries. Han tirat endavant més de 100 activitats amb un èxit rotund. L’Ajuntament hi dóna suport, a través de la cessió dels espais i d’un conveni de col·laboració, que recentment s’ha renovat, augmentant la seva col·laboració amb 2.000 € més quedant en un total de 10.000 € pel pressupost de la 6a Fancon.  


Imatges relacionades

 • Wrestling al Fancon 2019

  Wrestling al Fancon 2019

 • Fancon 2019 (Foto org. Fancon)

  Fancon 2019 (Foto org. Fancon)

 • Fancon 2019

  Fancon 2019

 • Fancon 2019

  Fancon 2019

 • Fancon 2019

  Fancon 2019

 • Fancon 2019 (Foto org. Fancon)

  Fancon 2019 (Foto org. Fancon)

 • Fancon 2019 (Foto org. Fancon)

  Fancon 2019 (Foto org. Fancon)