Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 29 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

La Masia de Can Cortès acull l’exposició ‘En els seus tretze són tretze’, de Joan Brossa, fins el 30 d’octubre

9 d'octubre de 2019Durant la inauguració de la mostra es va presentar la 32a edició del Voluntariat per la llengua

 

Amb motiu de l'any Joan Brossa, que commemora els 100 anys del seu naixement, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans acull l'exposició Joan Brossa ‘En els seus tretze són tretze’ fins el proper 30 d’octubre a la Masia de Can Cortès. La mostra, organitzada pel Taller de les Arts, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i de l'Oficina de Palau-solità i Plegamans del Consorci pera a la Normalització Lingüística.

 

L'exposició està formada per tretze facsímils amb poemes visuals de l'autor que s'acompanyen de tretze poemes escrits amb la finalitat d'establir un joc de correspondències entre la paraula i la imatge. El títol de la mostra neix d’un poema que Brossa va dedicar a Richard Wagner, ‘En els seus tretze són tretze’, un text que presenta el compositor d’una forma sorprenent i divertida.

 

El passat 4 d'octubre va tenir lloc a l'Auditori de la Masia de Can Cortès la inauguració de la mostra, que es va fer paral·lelament amb la presentació de la 32a edició del Voluntariat per la llengua a Palau-solità i Plegamans.

 

L'acte va comptar amb les paraules de la regidora de Cultura, Eva Soler, que va agrair a les persones voluntàries “la gran tasca que fan per ajudar les persones que volen parlar en català en un context real”.

 

Durant l’acte, algunes de les parelles que participen en la 32a edició del Voluntariat per la llengua van compartir amb tota la sala les seves experiències lingüístiques.


Imatges relacionades

 • Cartell de l'exposició de Joan Brossa

  Cartell de l'exposició de Joan Brossa

 • Assistents a la inauguració de la mostra de Joan Brossa

  Assistents a la inauguració de la mostra de Joan Brossa

 • Cartell dels 100 anys del neixement de Joan Brossa

  Cartell dels 100 anys del neixement de Joan Brossa