Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Jaume Oliveres Malla Advocat nou comerç adherit al Voluntariat per la Llengua

28 de febrer de 2020El Servei de Català de Palau-solità i Plegamans va iniciar desembre la campanya del Voluntariat per la Llengua amb els comerços i establiments de la vila. Jaume Oliveres Malla ha estat el tercer comerç a adherir-se a la campanya i se suma als més de tres mil establiments de tota Catalunya que hi col·laboren. El primer comerç a adherir-se a la vila va ser el Quiosc Roser el passat mes de desembre i el segon VetPalau a inicis d’aquest mes de febrer.

 

Els establiments que s’adhereixen al Voluntariat per la Llengua es comprometen a facilitar, sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català podran practicar la llengua, encara que tinguin dificultats per fer-ho.

 

Per reconèixer-los, els establiments tenen un adhesiu a l’entrada que els identifica i també reben un diploma nominal. A https://www.vxl.cat/establiments es pot consultar tots els establiments col·laboradors.

Per participar com a comerç col·laborador i format part d’aquesta campanya podeu posar-vos en contacte amb el Servei de Català al 93 864 04 26 o al correu electrònic: palauplegamans@cnpl.cat.

 

EL CNPL de Palau organitza una caminada

 

El passat dimarts 25 de febrer, alguns usuaris del Servei de Català van fer una passejada per Palau-solità i Plegamans. El grup ha passejat fins al Cementiri i ha visitat l’interior de l’església de Santa Maria de Palau-solità gràcies a la col·laboració d’alguns voluntaris lingüístics, que han fet una explicació de les pintures del retaule, de la història i de la vida del municipi.

 

La caminada, ha servit com una bona oportunitat per conèixer una mica més l’entorn o apreciar els paisatges propers i a més, les parelles lingüístiques han pogut fer tertúlia en un ambient diferent.


Imatges relacionades

  • Jaume Oliveres Malla, advocat tercer comerç adherit al Voluntariat per la Llengua

    Jaume Oliveres Malla, advocat tercer comerç adherit al Voluntariat per la Llengua

  • Usuaris CNPL Palau-solità i Plegamans a l'esgèsia de Santa Maria de Palau-solità.

    Usuaris CNPL Palau-solità i Plegamans a l'esgèsia de Santa Maria de Palau-solità.