Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 19 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

L’Escola Municipal de Música celebra els seus trenta anys de vida

4 de març de 2020Per commemorar-ho s’han preparat tot un seguit d’activitats del 9 al 13 de març

 

Aquest 2020 l’Escola Municipal de Música celebra els seus 30 anys d’història. Per commemorar-ho, la setmana del 9 al 13 de març s’han preparat tot un seguit d’activitats. Diferents concerts i tallers per a totes les edats s’han organitzat des de l’Escola de Música per seguir apropant i fer gaudir la música a petits i grans de la vila.

 

Dilluns 9 de març arrencarà aquesta setmana plena d’activitats amb dos tallers d’Aquafonia, un per infants de 0 a 6 anys i l’altre de 7 a 10 anys. Amb aquest taller es podrà veure una nova manera de veure l’aigua i la música. La jornada acabarà amb un taller d’Scratch musical per a infants de més de 8 anys.

 

Durant tota la setmana hi haurà més tallers relacionats amb la música, com un de percussió corporal amb dues sessions el dijous 12 de març, o un taller d’intel·ligència musical dimecres 11 o també un taller amb família el dimarts 10.

 

Pel que fa a concerts, hi haurà un d’Axuxè Axuxà dimarts 10 per a infants de 0 a 8 anys, El Concert més petit, a càrrec d’Alquímia Musical, dimecres 11. Per cloure la setmana de celebració, el divendres 13 de març hi haurà l’actuació de Supervol a càrrec de la Companyia Pentina el Gat per infants de més de 10 anys. Es finalitzarà amb una xocolatada i un concert d’animació infantil a càrrec de La Belluga, a partir de les 18.30 h.

 

A més, de dimarts a dijous, mitja hora abans i després de cada un dels espectacles i activitats hi haurà tallers de Tocasons, per fer música amb qualsevol cosa, per a totes les edats.

 

L’Escola Municipal de Música desenvolupa durant l’any els seus cursos a la planta baixa i al 2n pis del Castell de Plegamans i té nivells per a totes les edats, des de música per a nadons fins a grups de joves i adults. A més, imparteix cursos i tallers de tota mena d’instruments musicals, també en grup i cursos de gravació digital i/o de sonorització.


Imatges relacionades

  • Cartell 30 Aniversari Escola Municipal de Música.

    Cartell 30 Aniversari Escola Municipal de Música.

  • Calendari activitats aniversari Escola Municipal de Música.

    Calendari activitats aniversari Escola Municipal de Música.