Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

Fancon col·labora en l’organització del Concurs Ciutat de Granollers de creació de jocs de societat

9 de març de 2020L’entitat participa generant una nova categoria, la de ‘Joc Infantil’, dins del certamen

 

El festival d’oci alternatiu Fancon, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, forma part aquest any 2020 de l’organització del Concurs Ciutat de Granollers de creació de jocs de societat. La nova edició se celebrarà entre el 21 i el 24 de maig en aquesta ciutat del Vallès Oriental, com a part dels actes festius de la Fira de l’Ascensió.

 

El Concurs Ciutat de Granollers consta de dos premis: El premi jugarXjugar, per a jocs destinats a públic jove i adult; i el nou premi FanCon, per a jocs destinats a públic infantil. Cal destacar que s’han presentat un total de 29 jocs a la nova categoria creada per Fancon, dels que gairebé un 70% són de Catalunya.

 

Dels jocs rebuts en cada un dels dos premis, ara s’està en el procés de selecció d’un màxim de quinze jocs per a la fase següent.  Els jocs preseleccionats es testaran i se n’escollirà un màxim de cinc per a cada premi. Els autors/res dels jocs finalistes rebran una comunicació per correu electrònic de la condició de finalistes uns dies abans de la reunió del Jurat, prevista pels dies 22 i 23 de maig.

 

Per a cada un dels premis, el guanyador/a rebrà 300 euros i tindrà la nit pagada a l’Hotel Granollers per a dues persones. També rebrà un val-regal de 200 euros en jocs a gastar a la botiga HomoLudicus de Granollers. Si el jurat atorga un accèssit en algun o en els dos premis, el guanyador rebrà 200 euros, una nit pagada a l’Hotel Granollers per a dues persones i un val-regal de 150 euros en jocs a gastar a la botiga HomoLudicus de Granollers.

 

Els responsables de Fancon valoren molt positivament la incorporació de l’entitat dins del concurs “ja que ha afavorit l’increment de participants en aquest certamen”. Així mateix, consideren que aquesta col·laboració neix amb la idea “de fomentar la xarxa participativa municipal, a nivell d'entitats i d'activitats d'oci alternatiu, al voltant del joc de taula”.


Imatges relacionades

 • La Fira jugar per jugar.

  La Fira jugar per jugar.

 • La Fira jugar per jugar.

  La Fira jugar per jugar.

 • Logo Jugar per jugar.

  Logo Jugar per jugar.