Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Un piano de cua a disposició de tothom durant unes hores

25 de juny de 2020Divendres 3 de juliol, “El Maria Canals porta cua” s’instal·larà a la plaça de la Vila durant unes hores

 

La plaça de la Vila s’omplirà de música el proper divendres, 3 de juliol, de 20 a 23 hores gràcies a “El Maria Canals porta cua”, que torna un any més a Palau-solità i Plegamans, tot i que amb un horari reduït. L’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals, instal·larà un piano de cua que estarà a disposició de qui el vulgui tocar.

 

Aquesta iniciativa té l’objectiu de trencar les barreres socials, culturals i mentals envers la música i, concretament, el piano, ja que aquest instrument, sovint, es relaciona amb música culta. És per això, que es convida a tothom a asseure’s davant el piano, encara que no l’hagin tocat mai, i provar de prémer algunes tecles.

 

La jornada, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, l’Escola Municipal de Música i la Diputació de Barcelona, començarà a les 20 hores. El piano estarà disponible per a tots els veïns i veïnes que s’hi vulguin apropar. Aquest any, com a conseqüència de la Covid 19 no es faran les sessions matinals destinades a les escoles del municipi. Arran de la pandèmia, “El Maria Canals porta cua” s'ha hagut de programar un més més tard del que és habitual, i degut a la calor la sessió serà més reduïda de l'habitual, de 20 a 23 hores.


Imatges relacionades

  • El Maria Canals porta cua...

    El Maria Canals porta cua...