Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol
  |
 • Imprimeix la pàgina

Palau-solità i Plegamans viu un estiu cultural i segur

16 de setembre de 2020Gran èxit d’assistència a tots els espectacles i actes que es van dur a terme durant tot el mes d’agost i principis de setembre

 

El passat 3 de setembre va ser el torn del darrer espectacle de la programació ‘Aquest estiu, Cultura segura!’, que va començar el 9 d’agost amb els ‘Rivolta’ i la seva cançó italiana a la zona esportiva de Can Falguera. Les encarregades de tancar la programació va ser la companyia Ana Confetti amb el seu espectacle ‘A la Fresca!’.

 

Durant prop d’un mes s’han dut a terme un total d’11 actes diferents, alguns amb reserva prèvia d’entrades, d’altres itinerants per la vila, una marató de sang i un pregó d’homenatge. Gairebé tots els espectacles amb reserva prèvia van exhaurir les entrades dies abans de l’acte, amb una assistència en el seu conjunt més de 600 persones.

 

A més, aquests espectacles també es van poder seguir en directe a través de Facebook, acumulant més de 1.000 reproduccions la major part d’ells, i altres, entre 500 i 800. Els pots recuperar entran a l'apartat de vídeos del Facebook de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. 

 

Paral·lelament, els espectacles itinerants han tingut també molt bona afluència de públic sempre respectant les mesures de seguretat: La Marató de Sang va superar les 200 donacions que tenien previstes i el Pregó d’homenatge als col·lectius que estan a primera línia per la pandèmia de la Covid-19 ja acumula a 950 visualitzacions al Youtube de l’Ajuntament.

 

Com ja era tradicional a la Festa Major, enguany es va celebrar la Caminada Popular María Victor adaptada a les circumstàncies actuals, tot i així va ser un gran èxit i tots els participants van respectar i seguir les indicacions de les autoritats.

 

També va tenir molt bona acollida l’espectacle itinerant de l’actor Quim Masferrer, ‘Moltes gràcies’, que pots recuperar íntegrament en aquest enllaç.

 

El regidor de Festes Jordi Plaza ha volgut destacar que “hem gaudit de la cultura de forma segura, amb una programació variada i de qualitat alhora que hem donat suport al món de la cultura i la indústria que el rodeja. Aquesta tardor i hivern seguirem apostant per la cultura en viu i segura”.

 

La regidora de Cultura Eva Soler per la seva part ha manifestat que “estem molt satisfets de l’èxit que ha tingut la programació cultural aquest estiu i continuarem treballant en aquesta línia”. També ha destacat que “s’ha fet evident que es poden organitzar actes culturals de forma segura, donant suport a aquest sector i oferint activitats i espectacles a la ciutadania”.

 

Autocinema Fancon

 

Per altra banda, el dissabte 5 de setembre va tenir lloc l’autocinema organitzat per l’entitat Fancon, com a alternativa al Festival d’Oci Alternatiu previst per aquell cap de setmana i que es va haver de posposar al 2021 per la pandèmia.

 

L’autocinema, que va seguir totes les mesures de seguretat i prevenció, va projectar les pel·lícules triades pel públic en una votació popular: Jurassic Park i Pulp Fiction. Van exhaurir totes les entrades dies abans de les projeccions.


Imatges relacionades

 • Concert The Black Barbies

  Concert The Black Barbies

 • Caminada Popular Maria Victor

  Caminada Popular Maria Victor

 • El Pony Pisador

  El Pony Pisador

 • Cançó italiana amb Rivolta

  Cançó italiana amb Rivolta

 • Quim Masferrer - Moltes gràcies!

  Quim Masferrer - Moltes gràcies!

 • Havaneres amb Neus Mar

  Havaneres amb Neus Mar

 • Vermut amb Xarop de Canya

  Vermut amb Xarop de Canya

 • Xiula

  Xiula

 • A la Fresca! Ana Confetti

  A la Fresca! Ana Confetti

 • Autocinema de Fancon

  Autocinema de Fancon

 • Autocinema de Fancon

  Autocinema de Fancon

 • Autocinema de Fancon

  Autocinema de Fancon

 • Autocinema de Fancon

  Autocinema de Fancon

 • Marató donació de sang

  Marató donació de sang

Enllaços relacionats