Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
  |
 • Imprimeix la pàgina

Èxit de participació en la 16a Nit del Tren

23 de juny de 2009L'Associació d'Amics del Tren de Palau-solità i Plegamans va celebrar durant el vespre i la nit del passat dissabte 20 de juny la 16 Nit del Tren, un esdeveniment que va aplegar un centenar de persones.

Els visitants van pujar als trens de vapor que recorren el parc de l'Hostal del Fum de Palau-solità i Plegamans, així com contemplar les maniobres i l'exhibició de material que es fa en aquesta festa del tren que se celebra des de fa setze anys. Les locomotores i els seus vagons van circular pel parc des de les 6 de la tarda i fins ben entrada la matinada, tot fent el característic soroll de les velles màquines de vapor que fan traslladar el públic a d'altres èpoques.

 

A banda del reclam d'aquests trens fascinadors, els assistents van gaudir d'un sopar que es va celebrar al pati de les vies de l'estació de Can Boada-Enllaç i del jazz en directe que va sonar durant bona part de la nit a l'emblemàtic parc palauenc. A la festa, que va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i van assistir diversos regidors del consistori així com l'Alcaldessa de la vila, Mercè Pla, qui no va dubtar en pujar en un dels trens. Mercè Pla va tenir unes paraules de reconeixement a l'Associació d'Amics del Tren per “haver construït i mantingut durant tants anys uns trens a vapor tan captivadors que ajuden a conèixer el magnífic entorn del Parc de l'Hostal del Fum”.


Imatges relacionades

 • Alcaldessa en el bateig d'un nou vagó

  Alcaldessa en el bateig d'un nou vagó

 • Tren de vapor de l'Hostal del Fum

  Tren de vapor de l'Hostal del Fum

 • Regidors Truyols i Oliveras al tren de l'Hostal del Fum

  Regidors Truyols i Oliveras al tren de l'Hostal del Fum

 • Sopar de la 16a Nit del Tren

  Sopar de la 16a Nit del Tren