Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 28 de juliol
    |
  • Imprimeix la pàgina

Las Gallegas triomfen a Palau-solità i Plegamans

9 de novembre de 2009“Las Gallegas”. Una obra que va arrasar al municipi amb la participació de més de 130 persones, matant de riure al públic amb la feina magistral de dues actrius pallasses, Lola González i Coral Ros, que sota la direcció d'Àlex Navarro interpreten dues dones que s'adonen que estan presenciant el seu propi funeral.

“La resposta de la gent ha estat molt positiva, els assistents van riure i el més important, les actrius van implicar en tot moment al públic, fent-los partícips de l'obra” apunta el regidor de cultura Miquel Truyols. Las Gallegas, a cavall entre el teatre còmic i el clown, ens descobreixen la seva peculiar visió d'un viatge a través de la mort. Ambdues descobreixen que “no és fàcil aprendre a estar mortes”, però mica en mica van demostrar al públic la seva capacitat d'adaptar-se sense complexes a qualsevol esdeveniment, sorprenent-se de secrets ocults, gaudint de nous alliberaments que mai havien sospitat... Amb unes situacions que fan morir de riure el públic, i amb una representació i posada en escena magistral, Las Gallegas van fer que el públic les acompanyés de bon grat en el singular viatge que va des del seu funeral fins a la seva transformació com a fantasmes professionals.

L'obra Las Gallegas ha estat premiada amb diversos guardons, com el Millor Espectacle de Sala de la XI Fira de Teatre de Ciudad Rodrigo o el Premi del Públic al Millor Espectacle al Festival Nacional de Teatre de Puebla de la Calzada.

La propera obra programada dins el cicle de Teatre organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament serà el dia 20 de novembre amb la representació de “Búfals de Pau Miró a càrrec de la Cia Menudos.


Imatges relacionades

  • Imatge de l'Espectacle

    Imatge de l'Espectacle