Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre
    |
  • Imprimeix la pàgina

Teatre i música per a tots els gustos

23 de novembre de 2009El teatre i la música van ser els màxims protagonistes aquest cap de setmana al municipi de Palau-solità i Plegamans. L'obra de teatre Búfals i un homenatge a l'artista Edith Piaf van ser els plats forts del cicle tardor - hivern de la programació estable de teatre i musica.
Més de 90 persones van assistir a la representació teatral “Búfals” dirigida per Pau Miró. L'obra forma part d'una trilogia juntament amb Lleons i Girafes, totes 3 del mateix autor: Pau Miró i representades per la Cia Menudos. Búfals és una obra que ens parla de les relacions humanes, concretament dins de la família. Miró fa un paral·lelisme entre les relacions humanes dins de la família i les relacions animals entre una manada de búfals. Búfals ens parla del pas de l'adolescència al món adult. Per aquest motiu, els responsables de la programació cultural van fer una especial difusió per atraure al públic jove.

La música també va ser la protagonista aquest cap de setmana amb l'homenatge a l'artista Edith Piaf. Diumenge a la tarda una trentena de persones van escoltar música francesa de la mà de Núria Cols i David Martell en l'homenatge a Edith Piaf. Un concert fet amb molt respecte i sentiment cap a la figura d'Edith Piaf.

La propera proposta dins el cicle cultural del municipi serà el proper divendres dia 27 de novembre amb la representació teatral de “Hamlet” a càrrec de la cia La Perla 29. Serà a les 21h al Teatre de la Vila. Les entrades es poden aconseguir anticipadament a partir de demà dimarts 24 de novembre de les 16 a les 21h a la Masia de Can Cortès. 


Imatges relacionades

  • Edith Piaf

    Edith Piaf