Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

L'Ajuntament rep un nou vehicle escombrador i aspirador per a la neteja de carrers

20 de març de 2014L'empresa concessionària que s'encarrega de la net eja de la via pública i de la recollida d'escombraries a Palau-solità i Plegamans, Procedimientos de Asesos Urbanos (PAU), ha presentat a l'Ajuntament aquest matí el nou vehicle escombrador i aspirador per a la neteja de carrers.

 

Se suma a les altres 3 màquines d'aquest tipus que ja treballen al municipi. L'Alcadessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i la Tinenta d'Alcaldia de Territori i Medi Ambient, Àngels Marcuello, han rebut una demostració i l'explicació de les funcionalitats de la nova màquina de mans d'Emilio Fernández, cap d'explotació de PAU. En la demostració han participat també operaris de PAU.

 

Àngels Marcuello s'ha mostrat satisfeta amb el reforç que suposa aquesta nova màquina, que arriba, segons la regidora, "per millorar el servei que es presta i desitjo que la ciutadania ho noti". La regidora, a més, ha volgut explicitar "la molt bona feina que fan i el gran nivell d'eficàcia". "Cal tenir present –afegeix Marcuello- que és un poble on la neteja viària és molt complexa i cal valorar-ho", ha dit en referència a l'extensió i l'orografia de la trama urbana, a més de posar un exemple concret: "El passeig de la Carrerada, en l'època en què cauen les fulles, és molt difícil mantenir-lo net dia a dia i s'aconsegueix amb la dedicació que hi posen".

 

Al seu torn, Emilio Fernández, ha explicat que es tracta d'una màquina Schmidt, del model Swingo 200. "Escombra i aspira amb força potència, amb injecció d'aigua i amb aspirador, acumula la brutícia que recull en un dipòsit de 2 metres cúbics que després permet descarregar amb facilitat el contingut en un contenidor".


Imatges relacionades

  • Els responsables de PAU presenten el nou vehicle escombrador a Teresa Padrós i Àngels Marcuello.

    Els responsables de PAU presenten el nou vehicle escombrador a Teresa Padrós i Àngels Marcuello.