Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
divendres, 24 de setembre

S’obre una segona convocatòria per adjudicar parcel·les dels Horts Municipals

3 de febrer de 2016El termini per presentar sol·licituds s’acaba el 4 de març

 

Demà, 4 de febrer, s’obre una segona convocatòria per adjudicar el dret d’ús de 25 parcel·les dels Horts Municipals. Les persones que hi estiguin interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al 4 de març. Si hi ha més sol·licitants que parcel·les disponibles, se celebrarà un sorteig públic per adjudicar-les. Les persones que n'aconsegueixin una la podran utilitzar durant 3 anys, amb la possibilitat de prorrogar el dret d'ús un any més.

 

Cal fer la sol·licitud omplint el formulari corresponent i presentant-lo al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Poden optar-hi les persones que compleixin els següents requisits:

 

  • Ser persona física major d'edat.
  • No conviure amb cap altre usuari d'un Hort Municipal. En aquest sentit, només es podrà presentar una sol·licitud per unitat familiar, entenent-se per unitat familiar aquelles persones que convisquin en un mateix domicili.
  • Estar domiciliat a Palau-solità i Plegamans, figurant al padró municipal com a resident amb una antiguitat mínima d'un any a la presentació de la sol·licitud.
  • No disposar, a títol de propietari, arrendatari o similar, de cap altre hort o terreny de conreu.
  • No haver estat privat d'una parcel·la d'Hort Municipal, previ expedient de revocació d’autorització.

Les persones que guanyin el dret d'ús d'una parcel·la hauran de complir amb el Reglament d’ús dels Horts Municipals. Entre altres aspectes, s'estableix que han d'ingressar una fiança de 50€ que es retornarà quan finalitzi la llicència d'ús si no s'han causat danys o desperfectes. També que han de satisfer una taxa de 40€ per parcel·la i any.


Imatges relacionades

  • 151214 hortsmunicipals vistageneral camp1

    151214 hortsmunicipals vistageneral camp1

Enllaços relacionats