Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

S’obre la tercera convocatòria per adjudicar 12 parcel·les dels Horts Municipals

30 de juny de 2016El termini per presentar sol·licituds s’acaba el 5 de juliol

 

 

L'Ajuntament ha obert la tercera convocatòria per adjudicar les 12 darreres parcel·les dels Horts Municipals situats a Boada Vell. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins el proper dimarts 5 de juliol al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14h.

 

Els requisits per poder-hi optar són els mateixos que a les dues convocatòries anteriors:

 

  • Ser persona física major d'edat.
  • No conviure amb cap altre usuari d'un Hort Municipal. En aquest sentit, només es podrà presentar una sol·licitud per unitat familiar, entenent-se per unitat familiar aquelles persones que convisquin en un mateix domicili.
  • Estar domiciliat a Palau-solità i Plegamans, figurant al padró municipal com a resident amb una antiguitat mínima d'un any a la presentació de la sol·licitud.
  • No disposar, a títol de propietari, arrendatari o similar, de cap altre hort o terreny de conreu.
  • No haver estat privat d'una parcel·la d'Hort Municipal, previ expedient de revocació d’autorització.

Les persones que guanyin el dret d'ús d'una parcel·la hauran de complir amb el Reglament d’ús dels Horts Municipals. Entre altres aspectes, s'estableix que han d'ingressar una fiança de 50€ que es retornarà quan finalitzi la llicència d'ús si no s'han causat danys o desperfectes. També que han de satisfer una taxa de 40€ per parcel·la i any.

 

En cas de presentar-se més sol·licituds que les 12 parcel·les disponibles, se celebrarà un sorteig públic per adjudicar-les. Les persones que n'aconsegueixin una la podran utilitzar durant 3 anys, amb la possibilitat de prorrogar el dret d'ús un any més.

 

Tota la informació, aquí


Imatges relacionades

  • Jornada de treball conjunt als horts municipals

    Jornada de treball conjunt als horts municipals

Enllaços relacionats