Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 20 de setembre

Prohibit fer foc: del 15 de març al 15 d'octubre

15 de març de 2017El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació informa que queda prohibit encendre foc en terreny forestal a partir d’aquest dimecres, dia 15 de març, i fins al 15 d’octubre.

 

Aquesta prohibició té com a objectiu prevenir els incendis forestals i estableix que no es pot encendre foc, sigui quina sigui la finalitat, en terrenys forestals i en la franja de 500 metres que els envolta.

 

A la pràctica, per l'estructura urbana de la vila, això significa que a Palau-solità i Plegamans no es pot fer foc en cap indret del municipi.

 

Queda prohibit:

  • Encendre foc per a qualsevol tipus d'activitat, sigui quina en sigui la finalitat. Especialment no es poden cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria ni fer focs d'esbarjo. Queda exclosa de la prohibició, dins les àrees recreatives i d'acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, la utilització dels fogons de gas i de barbacoes d'obra amb mataguspires. Tampoc es pot fer foc per a activitats relacionades amb l'apicultura.
  • Llençar objectes encesos.
  • Abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser causa de l'inici d'un foc.
  • Llançar coets, globus, focs d'artifici o altres artefactes que continguin foc.
  • La utilització de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

No obstant això, el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca pot concedir autoritzacions per fer aquestes activitats. Cal fer la sol·licitud corresponent i que s'autoritzi. Es pot presentar la sol·licitud a l'Ajuntament o al mateix Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

 

Per tramitar la sol·licitud consulteu:

 

Notícia adaptada a partir de la informació emesa pel Dept. d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (Generalitat de Catalunya).

 


Imatges relacionades

  • Panòramica parcial de Palau-solità i Plegamans.

    Panòramica parcial de Palau-solità i Plegamans.

Enllaços relacionats