Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

“Netegem el nostre entorn!”, l’activitat palauenca de la iniciativa internacional “Let’s Clean Up Europe”

10 de maig de 2018Aquest dissabte 12 de maig, l’Ajuntament organitza, l’activitat “Netegem el nostre entorn!”, la qual s’emmarca dins la iniciativa internacional “Let’s Clean Up Europe”. Aquesta acció, comuna a tota Europa, té com a objectiu conscienciar sobre els residus que es llancen de forma incontrolada a l’entorn natural i la prevenció de residus.  

 

A Palau-solità i Plegamans, s’ha organitzat una jornada de neteja de la llera de la Riera de Caldes i la Ronda Verda, durant tot el matí, seguint el curs fluvial, fins a arribar al parc de l’Hostal del Fum, aproximadament, a les 13 h. Tots els residus recollits (llaunes, plàstics o altres) es portaran a la Deixalleria, a l’acabar l’acció, per tal de procedir al seu pesatge. El punt de trobada serà l’Espai Jove L’Escorxador i el recorregut s’iniciarà a les 10 h. L’activitat és oberta a tota la ciutadania, no cal inscripció prèvia i és apta per a tots els públics. La regidora de Medi Ambient i Gestió Ambiental, Luisa Fernández, explica que és una molt bona activitat per fer en família i “a més de netejar, és una activitat medi ambiental fantàstica perquè ens permet conèixer el nostre entorn natural i conscienciar de la seva cura i estima”. L’equip tècnic proporcionarà guants a les persones participants. Es recomana portat calçat adequat i pantaló llarg.

 

Aquest és el segon any que el municipi organitza una jornada de neteja emmarcada en la iniciativa “Let’s Clean Up Europe”. El 2017, es va portar a terme una passejada pels boscos de Can Padró i Can Boter.  


Imatges relacionades

  • Cartell "Netegem el nostre entorn!"

    Cartell "Netegem el nostre entorn!"