Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

Últims dies per optar a llicències d’ús temporal de nou parcel·les dels horts municipals

7 de setembre de 2018El 14 de setembre finalitza el termini per presentar les sol·licituds per optar a una llicència d’ús temporal, tres anys amb la possibilitat d’una pròrroga d’un any més, d’una de les nou parcel·les dels horts municipals a Boada Vell.

 

Les sol·licituds s’han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, de dilluns a divendres, de 9 i 14 h. Per optar a una de les llicències, cal ser major d’edat, estar empadronat/da més d'un any, no tenir cap assignació de qualsevol hort a la seva unitat familiar, no ser propietari/a o llogater/a de cap altre hort i no haver tingut problemes disciplinaris amb una assignació d'hort en el passat.

 

Aquesta quarta adjudicació serà per tres anys i la taxa d'ús és de 40 € /any, més una fiança de 50 € que es tornaren una vegada finalitzi l'assignació.

 

Els Horts Municipals estan situats a Boada Vell, a dos camps annexos a la masia de Boada Vell, a l'avinguda del Camí Reial, davant del parc de l'Hostal del Fum. Hi ha un total de 85 parcel·les, entre les quals hi ha els horts socials de caràcter formatiu, gestionats per Humana. Fundació Pueblo para el Pueblo.