Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 25 de setembre

Plantada d’arbres, jocs i xocolatada per celebrar els dies mundials dels Boscos i de l’Aigua

12 de març de 2019La zona verda del carrer Arbúcies, a Can Duran, acollirà el dissabte 23 de març a les 11h una festa popular oberta a tothom

 

Palau-solità i Plegamans celebrarà el dissabte 23 de març una festa per commemorar  els dies mundials dels Boscos i de l’Aigua, que tenen lloc els dies 21 i 22 de març respectivament. La festa, oberta a tothom, serà a les 11.00h a la zona verda del carrer Arbúcies, al barri de Can Duran.

 

Un any més també, s’hi farà una plantada d’arbres. Un total de 106 nens i nenes van néixer durant el 2018 i es convida a les seves famílies a plantar un arbre en el seu nom. Per fer la reserva de l’arbre, cal confirmar l’assistència a mediambient@palauplegamans.cat o al telèfon 93 864 80 56 abans del 15 de març.

 

L’arbrat és una peça clau de les 58 hectàrees d’espais verds que té Palau-solità i Plegamans, ja que aporta importants beneficis a l’equilibri ambiental. Els arbres que es plantaran són originaris de la zona o ben adaptats. La gestió dels espais verds segueix criteris de jardineria sostenible per aconseguir que siguin més naturals i resistents.

“Ens fa molta il·lusió compartir l’alegria que suposa l’arribada d’un nou membre a la família i al poble amb aquesta activitat que simbolitza una iniciació al respecte pels valors naturals”, explica Luisa Fernández, regidora de Medi ambient. A més a la festa, hi haurà jocs, animació infantil amb els grups la Tresca i la Verdesca i també una xocolatada per a tots els assistents. Tothom està convidat a donar la benvinguda als més petits i petites del poble.


Imatges relacionades

  • Cartell dia mundial boscos i aigua

    Cartell dia mundial boscos i aigua