Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

“Netegem el nostre entorn!”, l’activitat palauenca de la iniciativa internacional “Let’s Clean Up Europe”

6 de maig de 2019Aquest dissabte 11 de maig, l’Ajuntament organitza, l’activitat “Netegem el nostre entorn!”, la qual s’emmarca dins la iniciativa internacional “Let’s Clean Up Europe”. Aquesta acció, comú a tota Europa, té com a objectiu conscienciar sobre els residus que es llancen de forma incontrolada a l’entorn natural i la prevenció de residus.  

 

A Palau-solità i Plegamans, s’ha organitzat una jornada de neteja de la llera de la Riera de Caldes, la Ronda Verda i els boscos del costat de Can Parera, durant tot el matí, seguint el curs fluvial, fins a arribar a l’altura de l’espai jove l’Escorxador, aproximadament, a les 13 h, un recorregut d'uns 2,5k km i 80 m de desnivell.  Tots els residus recollits (llaunes, plàstics o altres) es portaran a la Deixalleria, a l’acabar l’acció, per tal de procedir al seu pesatge. El punt de trobada serà l’Hostal del Fum i el recorregut s’iniciarà a les 10 h. L’activitat és oberta a tota la ciutadania, no cal inscripció prèvia i és apta per a tots els públics. L’equip tècnic proporcionarà guants a les persones participants. Es recomana portat calçat adequat i pantaló llarg.

 

Aquest és el tercer any que el municipi organitza una jornada de neteja emmarcada en la iniciativa “Let’s Clean Up Europe”. El 2017, es va portar a terme una passejada pels boscos de Can Padró i Can Boter i el 2018 es va fer un recorregut per la riera de Caldes.

 

 


Imatges relacionades

  • Cartell Clean up day

    Cartell Clean up day