Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dilluns, 26 de juliol

La neteja de residus de Can Puig-Oriol recull unes quatre tones

5 de novembre de 2019Unes 46 persones voluntàries van participar en aquesta recollida voluntària promoguda per It’s Logic

 

Aquest diumenge 3 de novembre, It’s Logic, promogut per veïns de Palau-solità i Plegamans van organitzar una neteja voluntària al bosc de Can Puig-Oriol i van recollir unes quatre tones de residus. L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans hi va col·laborar aportant sacs i bosses per acumular els residus que es van anar recollint i amb un camió per portar-ho a la deixalleria.

 

D’aquestes quatre tones de residus n’hi havia 43 kg de vidre, 800 kg de metall, 700 kg de fusta, 1.500 kg de runes, 650 kg de plàstics i 200 kg de restes de pneumàtics, entre d’altres. Per exemple es van trobar objectes pesants com un sofà o una nevera, cadires, una tanca, ampolles de vidre, palets, etc.

 

Van participar un total de 46 persones voluntàries d’entre 2 i 65 anys de Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui, Sentmenat i altres localitats properes. Es van fer dos grups per la gestió, un encarregat de recollir les escombraries i un altre de separar-les per després carregar-ho al camió cedit per l’Ajuntament.


Imatges relacionades

  • Les persones voluntàries a la recollida de residus. It's Logic.

    Les persones voluntàries a la recollida de residus. It's Logic.

  • Recollida de residus a Can-Puig Oriol. It's Logic.

    Recollida de residus a Can-Puig Oriol. It's Logic.

  • Moments de la separació de residus. It's Logic.

    Moments de la separació de residus. It's Logic.