Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dimecres, 4 d'agost

Palau-solità i Plegamans dóna suport a la campanya “Un Nadal S.O.S.tenible”

17 de desembre de 2019El Consorci de Residus del Vallès Occidental ha divulgat una sèrie de consells per fer aquestes festes més sostenibles

 

L’Ajuntament de Palaus-solità i Plegamans dóna suport a la Campanya que ha realitzat el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental que ha divulgat un seguit de consells per a fer un Nadal més sostenible. Coincidint amb l’inici de la Cimera Mundial del Clima que se celebra a Madrid, la idea principal idea és poder transmetre la necessitat de fer certs canvis d’hàbits durant el període nadalenc per tal de contribuir a un planeta més sostenible.

 

Segons les dades de l’Agència de Residus de Catalunya, la ciutadania genera un 3% més de residus per Nadal que la resta de l’any i alhora també es dispara el consum d’energia.

 

Des del Consorci han fet una campanya amb una gràfica que incorpora la paraula SOS per fer una crida d’atenció envers la situació climàtica. D’aquesta manera han creat diferents consells relacionats amb la gestió dels residus, l’energia, la mobilitat sostenible, el reciclatge, el consum responsable, la qualitat de l’aire, l’aprofitament alimentari, la solidaritat o l’ús de les tecnologies, entre d’altres.

 

Els consells donen a conèixer els impactes positius i negatius que podem fer i no hem de fer des de casa per contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.


Imatges relacionades

  • Un Nadal més S.O.Stenible-

    Un Nadal més S.O.Stenible-

  • Consells Nadal Sostenible.

    Consells Nadal Sostenible.

Documentació adjunta