Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
diumenge, 25 de juliol

Palau-solità i plegamans redueix en més de 15 tones la fracció de la resta que es genera

3 de febrer de 2020Aquesta reducció és causada per la retirada de tres zones d’emergència de la vila

 

La retirada de tres zones d’emergència de Palau-solità i Plegamans ha fet assolir el desembre del 2019 una reducció de la fracció de la resta de més de 15 tones, respecte al mateix mes de 2018. A més pel que fa a tot l’any 2019 en general, s’han reduït més de 90 tones.

 

El passat 30 de novembre del 2019 el Govern va ordenar la retirada de tres de les quatre zones d’emergència, deixant només la del carrer Nou de Can Riera i la de davant de la Deixalleria Municipal, on també s’instal·laran uns panells pel seu tancament amb un accés d’entrada i sortida.

 

L’any 2016 es van instal·lar al municipi quatre zones d’emergència amb contenidors de resta, fet que va propiciar un augment respecte al 2015 de més de 40 tones de residus de la fracció de la resta l’any 2016. Any rere any va anar augmentant fins a les 1.988,52 tones el 2018. Entre els anys 2016 i 2018 la fracció de la resta va augmentar en 254,66 tones.

 

El regidor del Medi Natural i Gestió ambiental Jordi Plaza ha declarat que “és una bona notícia que la fracció de la resta es redueixi però l’objectiu és reduir-la a la mínima expressió”. En aquest sentit, fent referència a les zones d’emergència, Plaza ha encoratjat a la gent a utilitzar més la Deixalleria Municipal i aprofitar-ne tots els avantatges, tant fiscals com ambientals, que suposa fer-ne un bon ús.


Imatges relacionades

  • Una de les àrees d'emergència.

    Una de les àrees d'emergència.

  • Gràfica retirada àrees d'emergència.

    Gràfica retirada àrees d'emergència.

  • Gràfica retirada àrees d'emergència.

    Gràfica retirada àrees d'emergència.