Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dissabte, 24 de juliol

Torna el ‘Clean up Day’ a Palau-solità i Plegamans

10 de setembre de 2020Es farà una neteja pels voltants de la Font de Can Pujol

 

El pròxim 19 de setembre té lloc una nova jornada de neteja de l’entorn amb el ‘Clean up Day’, emmarcada dins la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe’. Aquesta acció comuna a tot Europa serveix per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 

A Palau-solità i Plegamans, s’ha organitzat una jornada de neteja pels voltants de la Font de Can Pujol. El punt de trobada serà el gual de Sant Roc a les 10h i s’anirà  caminant fins al bosc de la font de Can Pujol És una activitat oberta a tots els públics i es recomana portar calçat adequat i pantaló llarg i mascareta obligatòriament. L’Ajujntament subministrarà guants, bosses i sacs per a la recollida.

 

Qui vulgui assistir s’ha d’inscriure prèviament al 93 864 80 56 o enviant correu al mediambient@palauplegamans..cat o per whattsap al 616 902 947.

 

Aquest és el quart any que el municipi organitza una jornada de neteja emmarcada en la iniciativa ‘Let’s Clean Up Europe’. El 2019 es va fer un recorregut seguint el curs de la Riera de Caldes fent una neteja de la seva llera i dels boscos del costat de Can Parera. En aquesta edició es van recollir un total de 500 kg de residus.  


Imatges relacionades

  • Jornada Clean Up Day

    Jornada Clean Up Day

Documentació adjunta