Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa Web offContacte offCanvi font off
dijous, 5 d'agost

L’Ajuntament estudia fer un aparcament provisional a la rambla del Sol

4 d'abril de 2013L’equip de govern de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans està estudiant la possibilitat d’habilitar un aparcament provisional en el terreny ubicat a la rambla del Sol. La intenció és posar a disposició dels veïns un espai d’aparcament públic que es fa més necessari els dissabtes degut a la proximitat del mercat setmanal i que servirà per descongestionar l’ús diari que se’n fa per part de les famílies dels alumnes de l’Escola Palau.

 

Es tracta, però, d’un projecte que està en una fase inicial ja que, segons el regidor de Comerç, Miquel Rovira, “s’està estudiant la possibilitat de fer l’aparcament provisional per facilitar l’accés de persones d’altres barris que van els dissabtes al mercat setmanal”. En aquest sentit, des de la regidoria d’Urbanisme, la seva responsable, Àngels Marcuello, apunta que “els serveis tècnics de l’Ajuntament estan estudiant si el projecte és viable i quin cost econòmic pot tenir per al consistori. En funció de tot plegat, es valorarà si es tira endavant aquesta proposta”.

 

Aquest estudi es centra en els terrenys privats que estan situats al costat de l’espai públic destinat a l’ampliació del pati de l’escola Palau. En aquest sentit, l’equip de govern manifesta amb rotunditat que els terrenys públics segueixen destinats a l’ampliació de l’Escola Palau. “Estem a l’espera que la Generalitat decideixi invertir en la millora de l’escola pública”, explica el regidor d’Educació, Joan Carles Tinoco. Per aquest motiu, l’actual govern ja va tancar perimetralment el terreny, que és de titularitat pública i que està cedit al govern català per tal de fer l’ampliació del pati escolar. Amb aquesta manifestació, l’equip de govern puntualitza les informacions que han aparegut en els darrers dies sobre la destinació d’aquests terrenys públics a altres finalitats.


Imatges relacionades

  • Vista parcial del terreny de la rambla del Sol

    Vista parcial del terreny de la rambla del Sol